//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • KRS . ( kadet remaja sekolah)
  • Finally 16
  • Sunway Lagoon !
  • Cuti Raya ! (2Minggu) :p
  • Hi august . (Just update just ! Malas baca jangan ...
  • Trial PMR + Basuh kasut +Rombak kelas ?
  • Nightmare ! (short udates)
  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit

  • Twitter!



    Random Post ?
    Hahahahha okey before start aku rasa elok aku gelak2 ahhahah... since sebenarnya ada jeee orang yang stalk aku punya blog ni ( aku tak tahu kalau kau yang tengah baca ni yang pernah stalk blog aku sebelum ni ......... aku jampi mentera sikit supaya kau lupa apa kau pernah baca fuhh fuhh)  ... ye aku tahu memang apa aku update tu buat korang rasa ....

    nak TERMUNTAH . hahahaha well aku sendiri baca pun kelakar  + apa semua aku update tu macam useless so hahahha

    jadi kebanyakkan post aku yang merepak pasal cinta ke pasal apa ke semua aku dah delete .... emmm nope aku tak delete cuma aku letak sebagai Drafts ! so kalau aku terdetik atau terasa nak post aku akan post balik..... errrr maybe tak kott ????


    so hari ini random post .... aku pun random topic je ...
    alright , lagi sebulan dua aku habis sekolah .. hmm nak kata sedih ye sedih tapi tak sangat .. perasaan kepada lebih tak sabar nak habis sekolah tu lagi banyak dari sedih ... um yap ramai cakap nanti kau rindu zaman sekolah . aku rasa semua yang cakap macam tu actually dia rindu pakai baju sekolah beg sekolah je ... tengok crush ... macam aku sekararang tingkatan 5 ( aku tahu sekarang zaman it , kalau lah korang ada tengok video yang kak yong darjah lima sound junior dia daarjah 3 .... nak tengok tak ahahahahha  jap kau baca dulu ... lepas tu kat bawah ada video , ni untuk siapaa yang tak pernah tengok) ... aku rasa tak ada siapa dapat aku jadi kan crush bila aku tingkatan 5 ni , masa kita junior2 dulu mata meliar lah ... " handsomenya abang tu" hahaha then jadikan lah crush kau ... and bukan dia sedar pun ... but idontknow kalau ada senior perepuan crush dekat adik2 hahahahah !

    admit it or not .. sesiapa lah sini rasa dah habis sekolah yang terbaca .. sila lah mengaku apa aku cakap tu betul ... sebab mustahil kot kau nak rindu pressure nak spm tu .. pressure kawan2 , cikgu2 marah sebab kau tak sekolah... apa yang kau rindu .. cuma lah kelas .. perhimpunan hari isnin *ERKKKK* kirk kirk....
    berjalan sekitar sekolah berkali2 ... pergi toilet beramai2...gelak dnegan member ,... tak payah cari duit sendiri ... kirkkk kirrkkkk * bunyi cengkerik

    hahaha kalau kau tak setuju kan ... sini lah gaduh aku sedia sangat hahahah okey tak ! gurau .. if kau tak setuju kau punya hal lah , dalam hidup ni masing2 ada opinions masing2
    tapi rasa mcm nak gaduh jugak boleh je cari i dekat twitter but please DM je tak payah nak gaduh sangat ... TWITTER NABILA Click lah sini :P

    so apa yang aku nak cakap ni pun aku tak tahu sebab apa aku type ni semua setakat apa yang ada diminda je ... tak ada script .. or idea atau inspiration from other ....

    aint since kau dah baca .. aku continue merepek ... if tak nak tu stop je kat sini !

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    weh
    .
    .
    sebenarnya aku dah tak ada idea ! HAHAHAH !
    .
    .
    .
    .
    okey bye .
    .
    .
    .
    .
    .
    Nah video aku maksudkan tadi


    Videoo