//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Finally 16
  • Sunway Lagoon !
  • Cuti Raya ! (2Minggu) :p
  • Hi august . (Just update just ! Malas baca jangan ...
  • Trial PMR + Basuh kasut +Rombak kelas ?
  • Nightmare ! (short udates)
  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013

  • Twitter!



    KRS . ( kadet remaja sekolah)
     
    krssss 

    KRS !
    Okey ..
    lately aku ada masuk kawad ... the best or maybe mcm insane bagi aku sebab ... aku training around 3-4days to learn step . aku ni basic semua tak ada pun , dengan 3 formasi . aku mcm malas nak jelaskan ape tuformasi ... korang pergi lah tgk kat ne ne je kay ...
     
    so kalau dalam gambar kau boleh tengok mcm happy giler. walaupun kiteorang tahu kitaorang kawad banyak lagi kurang . ditambahkan aku yang kira zero tak tahu pape ni ... boleh control semua .. aku tak kesah semua tu menang kalah tolak tepi (memang tolak tepi pun sebab tahu pemenang dia esok ... bukan rini )
     
    doakan yang terbaik untuk aku dengan semua krs ni . so semua dalam krs ni ada 32 orang . dalam ni ada senior aku that mean form 5 , dan junior aku form 3 . kiut seyhhhh..
     
    so mcm aku cakap result tk tahu ....but tak kesah pun menang ke tak yang penting semua did the best dah !
     DAN  big thank to my ... ape nak panggil do hahahah pengajar ? erk ? syed . heheh maseh banyak2 please please tahun depan ajar .. andai boleh kedaerah please ! :)
    like always kau nak usya gambar akt link insta ...
    dan aku selalu cakap
    "picture describe more"
    dekat phone aku memang ada banyak gile gambar . dan aku post sikit2 kat sini kay!?
     
     
     
     
     


    SELFIE DENGAN LIOH BESTIE SIKIT