//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Cuti Raya ! (2Minggu) :p
  • Hi august . (Just update just ! Malas baca jangan ...
  • Trial PMR + Basuh kasut +Rombak kelas ?
  • Nightmare ! (short udates)
  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...

  • Twitter!



    Sunway Lagoon !
    Assalamuailaikum . Hai ? Sihat semua ? Wuuu kita nak bagitahu yang kita dah habis PMR ! Alhamdulilah !  Sekarang aku hanya mampu Tawakkal pada yang maha esa , untuk mendapat "Pass with flying color" insyaAllah . 

    Hai .... Sebenarnya nak bagitahu yang sebenarnya . Mari lah kita imbas kembali ! Sebenarnya tahun lepas kan sebelum PMR (Form 2) kitaorang plan pergi sunway lagoon , we planned that start je new year (2013) bayar Rm1 dekat someone ! Tak menyangka benda ni jadi ? Kita ada bendahari yang , berdisiplin dan amanah iaitu NurErynnatasha ! Bravo dia telah menyim Rm1000++ dengan baik sekali ! Ya allah , kau bayang kan habis pmr gi sunway lagoon ? Kau bayang kan GEMPAK KE TAK GEMPAK !! 

    Macam batak pun ada tau :p bila sampai nak tgk ? Gambar ? Meh meh... Ini ada lah ticket tau so ini lah perasaan yang happy sebab macam "Nak main puas puas !" 



    masuk2 sunway , benda common ok orang nak ambik gambar dan kami beli gambar ni RM 35 ya n_n saje nak bagi tahu :p yang penting kita tong2 gambar ni so sweet kan ? Yeaa !! :** 

    From left , Nurul Syuhadah , Myself Nabila Sufina , Nur Halimahtun , Hanis Syuhada , NurFitrah , Shazelin , Syazwani , Filza Nadiah , Nur Aliah and our bendahari Erynatasya . Weggie weiggie :**

    Tak dapat nak bayang kan bestnya . Gempak gila2 . Happy tau macam rasa tak dapat bayang kan dapat pergi tanpa penguasaan ibu bapa. Wkwkwkwk moh tgk gambar . 

    Budak3 cute , ni baru sampai letak beg semua ! Hehehee . :)) kita orang main VOVOSELA betul ke ejaan ? :p ekwkwkwkw !!!! Peh wa cakap memang penat naik tapi saluteeee ! Tak sempat nak ambik gambar dia :( aku naik sampai 3 kali wheeww wheew ! 

    So many words could not say out load here so . I left you with my girls we said good bye ! Sayang semuanya gadis2 di atas ni :* bye muah muah !