//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Nightmare ! (short udates)
  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !

  • Twitter!



    Trial PMR + Basuh kasut +Rombak kelas ?
    Lamakan tak update blog ... Well pelajar kan lagi2 tahun  PMR kam -,- fact macam still tak sedaq dirri still sibuk dengan dunia alam maya cyber , pakwe....(tipu itu tipu muda lgi tak ada pakwe2) . Kira kira kira kira lagi 2bulan niyh dah nak PMR . Pmr ni bagi aku kan kau tahu dak PENTING ! Ye lah pmr ni menentukan aku kelas mana ...member dengan siapa.... Rezeki bagus pindah sekolah ke ape ke hahaha yang penting suami siapa >< ye ah en berjaya PMr insyaAllah berjaya sampai ke anak cucu cicot mecit ?  XD mukadimah mukadimah  ....

    Ok sambung topic sebenar.. U guys ready?
    ..
    ..
    ..
    Ready?
    ..
    .. Ok?
    ..
    ..
    ..
    Ok mula xD
    ..
    ..
    ..
    .. Jangan marah kurang pahala puasa :p
    Trial kali ni trial time puasa . Trial start minggu lepas 24julai2013 . So far not good . Not good tu should blame on myself !! Tak pernah nak prepare ? Last minute prepare masalahnya kan aku dah bertekad tapi .....tgk contoh
    Sebulan sebelum trial...
    Me : esok kita study ok ? Trial nak dekat dah
    Esok* Me : takpe lah penat kita tidur esok study ok?
    *aku rasa bukan aku je bermasalah gini ye dak , *
    Sehinggalah sampai PMR ...opss trial ! Perasaan malas ni tak keluaq keluaq ??
    Sehari nak exam sc iaitu esok .
    Me: pukul 1 kita study ok ?
    Pukul 1 : takpe malam lah??
    Dasar wey tak takut !! Nanti keluar paper mata terkebil kebil "eh asal tak faham ni" "ya allah susahnya" tgk member2 kelas pehh relex je jawab !! Wahai NABILA ubah lah diri ni :"(

    BASUH KASUT? (part2)
    apa tu ?
    Aku dah lama gila tak
    Mandi
    Kan kasut aku dah agak sebulan ah -,- ni semua punca MALAS penyakit M !! Hmmm macam mana ni :( eh asal bau wangi ikan goreng ni time puasa puasa gini ahhhhh terliuqqqq :(

    Rombak kelas ? (Part 3) !
    Jangan fikir form 1 dulu je ada rombakan .....
    Ni haaa !! Ada :( tension dah tahap mmg tension . Kalau boleh nak stay tapi ;( nak stay kela depan perangai serupa kelas ? Tengah hujung ? Let me judge :(( macam mana macam mana !! Rombak ni maksudnya korang tukar kelas mengikut exam trial yang memang SENANG ni . Bila tukar kelas semua jadi BARU lmah kawan baru semua baru tau ;3 so for me i domt agree with this ! Uhuh !

    Okey lah bye bangkit demi pmr . Chiaw ,
    Budak skema ,
    Nabila Sufina :*