//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Trial PMR + Basuh kasut +Rombak kelas ?
  • Nightmare ! (short udates)
  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '

  • Twitter!



    Hi august . (Just update just ! Malas baca jangan baca)
    Lagu muse unintended sedang dimain kan ... Faham tak maksud ?
    Maksud dia sekarang aku ada problem but im still ok with it...
    I'll be there as soon as i can .... Ternyanyi dalam blog pulak...

    Hari ini adalah
    ..
    ..
    ..
    Sabar
    ..
    ..
    ..
    Tengah fikir
    ..
    ..
    ..
    Apa aku nak cakap
    ..
    ..
    ..
    ..
    Sebenarnya ini panjangkan je tau
    ..
    ..
    ..
    Jangan marah
    ..
    ..
    ..
    Ok
    ..
    ..
    ..
    Hari ini 1 August . Bulan yang gempak
    ..
    ..
    ..
    For me lah :) insyaAllah lah
    Sebab kita tahu bulan august ni bulan
    Eid raya .
    Bulan kemaafan .
    Bulan gaji kanak2 ....................(saya kategory kanak kanak lagi  , nak derma duit boleh nanti mintak bank account) xD
    Dan juga hari ini trial last untuk segala beban yang bibawa !!iaitu Trial PMR eh baru trial je :(
    Pmr on the way lagi. ..
    Hooray hooray hooray !
    Hooray untuk ?
    Ok annoying me right ?
    Ok lah byeee
    Salam raya dari saya ,
    Nabila sufina
    (Raya ? Excited maa)
    Opss saya warna merah tau !!
    Raya untuk tahun ini :*
    Siapa siap siapa ?
    Merah cakap !?