//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Kehilangn
  • FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )
  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun

  • Twitter!



    Nightmare ! (short udates)

    Assalamuailaikum .  
    Today : 12 April 2013 
    Tajuk : Nightmare translation (Mimpi ngeri :( ) 

    Saya mulakan dengan lafaz bismillah . Hmm sangat takut dengan kejadian tadi .. Macam ni .. Well selalu aku akan tidur atau tertidur bila aku dah penat . And yeah everyday penat unless on saturday and sunday tau . Ye lah selalu aku tidur , bila  aku tidur ni time selalunya sebelum asar aku akan bangun . But not for today ! Hari ini hari jumaat , masa aku tengok tv ada orang call so aku jawab .. Masa tu aku berpindah ke bilik act aku memang nak lari dari katil bcse you know akan tertidur hahaha xD sekali bila orang tu call aku pun pergi bilik dah habis je call aku baring2 . And i realize dah nak dekat asar dah sekali maybe syaiton tup tup tertidur dah aku ! Yg paling tk boleh dimaafkan aku dengar azan but aku boleh lagi terlelap ! My mistake my mistake ! So what yang mimpi ngerinya ? Ok lets story . This is how i fell asleep --' 
    Stupid me stupid me .

    Aku mimpi aku nak ke somewhere dan naik lift , naik lift with wawa but not quite sure wawa sebab muka aku tak nampak ... Then aku nak ke tingkat 3 but lift tu stop at tingkat 2 ... Aku keluar and realize salah lepas tu wawa ask me to naik lift . Aku telam button lift and tertiba nampak budah yang diri but cover up by plastic it was very scary aku tak masuk and aku dicided nk naik tangga sekali lift stu lagi terbukak aku masuk but the lift tak sto and 3 it keep going up untill 42 dan terbukak sekali tutup aku nak turun dia still going up till 150 aku memang dah takut kelangkabut ya allah . Aku baca doa masa tu still jothing then aku baca surah qursi and turun lah lift dan terbuka at ground flour the flour were so black seriously akufikir betul2 aku dah cemas sangat tiba2 aku ddikejut kan by phone with someone call ya allah aku takut aku panic :( just itu lah mimpinya . Hmm 

    Everyone say mimpi adalah mainan tidur but sometimes ada maksud if anyone know maksud mimpi ni please help me taw . Bye