//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Budak sakit
  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    FIRST TIME !!! (draft lama jugak part 2 )

    Hai Assalamuailaikum wrbt .
    Tarikh : 29/March/2012
    Waktu update : 1:38 am
    Waktu habis update :
    Tajuk : FIRST TIME ! 


    Hai assalamuailaikum , so so so seperti tajuk di atas yang FIRST TIME ? first time apa ni ? mesti yang baca tertanya-tanya first time apa ni ? apa ni ? so malas nak cerita lah en .... tadi aku , aliah , fitrah . bertiga je okey ! macam lah tak biasa bertiga , so we are women's ! we are strong enough . ape kehe nabila ni ? gila tetiba je -,- gila.... hahaha kita orang pergi tasik shah alam . kita orang memang suka lepak sini sebab tasik yang walau kehijaun tenang seperti dalam ada buaya ... hahaha !! astafirullah hehehe ... ok ok kita orang kalau g sana pe buat tangkap gambar lah .... sebenarnya kitaorng dh lama teringin nak kayak'ing or kayuh'ing   semasaaa kami menikmati donut's sedap woahh .. tengok jam di tangan masih awal dan kami mengambil keputusan untuk KAYUHHHH !! ya allah bestnya .... excited gila weh kitaorang ...hahahaha !! RM25 untuk sebuah itik sebenarnya itik tu untuk 2 orang sahaja , tapi well kmi ni kecil2 aww hahaha tu yang sumbat 3 orang tu hahaha serious lah 30 minute awal tu pehh lajuuu je kaayuhh tukar2 orang .... lagi 30 minute dah lemau tersadai tepi tasik ... penat tahu tpi mmg best tau.. ya allah bayangkan lah best dia mcm mne sbb ini first time kita orng bertiga buat benda yg memenat kan diri sendiri je ... kayuh kayuh ..terasa macam 4kalories lemak peha hilng .... tersa mcm benda ni activiti yg sihat mmg aq syorkan lah *eceyhhh hahaha . sebab kita mengeluarkan lemak selain itu dapat menikmati keindahan tasik kita tuuu :) mungkin dengan membca y'olls tak rasa seronok kan ? so lets have some exciting videos and picture tht we have take and shoot :* 

    Tengok video ni duluu doh ! :*









    Before we start you should know my girls :*
    .Fitrah
    .Aliah
    .Nabila (Me) 


    Before we started our activities .
    we having some donuts and mineral with 3 straw .
    how SWEET we are ? :* 

    HAHAHA !! tengok dengan baju pelampung yang tebal dn membuat  kami agak rimas
    :) 
    Smile FITRAH ! even we knnow dia tengah penat mengayuh tu hehehe :*
    Tengok muka ! memang dah penat gila tu :3 tengok lah tengok !
    walau penat MOMENT ni serious best sangat :*

    nike di tangan ! aik fitrah pindah tempat ke ? :o

    go lia go lia kayuh cepat2 ! :*



    (JIKA ANDA PERASAN POSITION KAMI BERBEZA2 . :) SEKAJAP NABILA TENGAH SEKEJAP ALIAH DAN FITRAH . UNTUK PENGETAHUAN AM ITU ADALAH DIPANGGIL PENUKARAN SHIFT PENAT HAHAHA . TRY PERHATI KAN :) )


    muka penat namun "thumbs up" ! you guys SHOULD try !
    superb awesome !!

    nampaak tk sign board belakang ? heee nak alamat ? hehehe

    sempat landing lagi (y) :*

    and yes i admit . sangat penat :*