//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • New year New year ! 2013
  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    Budak sakit
     Assalamuailaikum .... lama gila tak update en hahahah ! so topic  hari ini adalah budak sakit  ... budak tu agak2 sapa hahah who else kalau bukan tuan nya ni . masuk selasa lepas 22/1/13 heheh update hari ni cuz dah sampai rumah .. masuk sebab paru2 cuz something yg blocking n could not bernafas secara biasa . so bahaya and masuk lah hospital . sooo update ! ice ice baby :)

    Kepada yang melawat ya allah terharu sangat dengan awak awak semua cium cium ! :*

    so first day masuk dah ada pelwat dari kembar tu am and irfan .. mmg tak sangka dorang datang tahu2 kat lobi kan hehehe thanks yoww !

    so second day ! mmg ya allah terharu teruja tak tercakap another suprise from ejie radhi adib fahmi .. tahu2 jugak dorang kat lobby hehehe but dorang tak masuk sbab makcik dtg jugak thank maklang ! then dorang masuk .. ahhahah mmg cerita dia awesome lah hahah gelak2 thanks a lot penat gelak then cousin datang pulak hee then yang terkejut bila ERYN ATUN ALIAH FITRAH datang sebab heheh bace tweet eryn kata dia je datang naik moto ... masa tu speacheeless gila sumpah ! nak nangis pun ada :') macam ya allah dorang datang ? susah2 je ... then akubuat something pakai papa entah so dorang kene keluar .. then masuk balik eryn dengan atun je heee tertanya mana aliah fitrah and other .. then cousin keluar .. yang laki masuk .. yang suprise aliah and fitrah bawak PIZZA domino pizza ya allah susah2 kan je beribu thanks sumpah ! :") yang lelaki pun balik . eh thank ejie thank fahmi thank radhi thanks adib ! :) then makan makan gelak2 cerita pasal ahahhaha then dorang balik sebab dorang datang pun petang and abg eryn pun nak kerja :)

    so third day !

    hehehehe masa tu tengah tidur tau ... sekali dengar macam orang masuk tak expect dorang sebab wawa ada en kot dia jalan2 ke .. sekali pandang dorang ! ya allah malu happy nak nangis pun ada hahah kali ini yang ada Aliah Fitrah Shahidah Filza Badak kecik Badak Besar Wanie . dorang bawak roti bawak macam2 wah wah . masa tu macam malu2 .. baru bangun tidur hehehe lepas tu kitaorang buat macam rumah sndiri . aku yang sakit ni pun tak ingat dah berjalan x duduk katil . badak duk main katil hahahah ya allah rindu rindu ..insyaAllah aku ingat nanti aku akan upload video tau ! :) lepas tu kitaorang lapar tau hahah turun but badak cari nasi .. nasi kene lintas aku pesakit tak boleh so dorang pergi 7E beli barang  thanks to Farahniesa sebab datang melawat hehehe thanks a lot weh :D yang best the best ! tgk cerita setia hujung nyawa sesama ya allah ! masa tu pun kecoh peh tak terkawal sebab am irfan and stu lgi sap entah datang lagi heheheh memang tak lah semua bising dah bukan hospital dah :)

    dorang balik pukul 755 pm . lambat kan ? terharu gilaa with them !!! <3

    aku tak dapat nak express apa aku rasa sebab rasa banyak sangat tak terkata sumpah :) kawan ketika susah dorang ada ketika senang dorang ada . terima kasih . aku doa kan awak2 semua sihat berlaka allah permudahkan awak semua :') thanks weh trharu ! so here are some picture that what i can show :')




    Thanks ejie hahaha



    Thanks ! *from the left* Eryn Fitrah Atun Aliah Adib Ejie Radhi Fahmi 
    :)

    Thanks girls :* love much !

    kembar hahah thanks irfan walau hujang xD

    tengok tu ! semangat tu hahahaliah boleh jadi pesakit okey heehehe best memories EVER

    wuuu hahahah bye bye xx