//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • PMR Habisla...
  • Its Boring Day...
  • Wet World With Garls !
  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    New year New year ! 2013
    Dear 2012 , u have gone but the memories wont fade away . hai 2013 :')
    Assalamuailaikum , salam .
    Dear dairys .
    31 . 12 . 12
     http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf

     Assalamuailaikum  ... That it, goodbye 2012 nak dikatakan memang banyak kenangan dengan 2012 ... serious lah banyak ! kalau recap balik memang ..oh no kenangan pahit manis duka suka semua ada tau ! :D tapi yang sedih sikit lah tahun ini sebab kami kita selamanya berpecah ... no i mean macam kelas je berbeza hummhumm ... Atun filza 3E yang lain semua 3C dkecuali aku dengan Shahida 3A .. Alhamdulilah tu ada bila naik kelas tapi ... macam no ! tahun ni kat sekolah kitaorang memang have fun lah hahaha .. biasa lah siapa tak kenal ketua dan penolong yang memang superb bertanggungjawab ni *hanya 2E* siapa lagi bukan Aku dan Atun ! hahaha well sekepala dan agak pemalas .. dan ini adalah pertama dan terakhir aku jadi ketua kelas macam hareeemmm ! dan siapa jugak tak kenal budak belakang yang memang kalau gelak bunyi macam2 BAHAHAHAH KAHKAHAKAH HAHAHAH HUHUHU HEHEHE siapa tak kenal budak2 yang memang gelak selambak tu ?siapa lagi kalau bukan dari belakang ... dari kiri Atun , Hanie , Filza , Badak , Aliah dan Myself ? hahahaha nak diingat gembira sangat ! kitaorang gelak tu gelak bahan cikgu semua tapi bila belajar memang belajar .. ustaz selalu kene maaf ustaz :D nak diingat kan balik pernah sehari tu kelas banjir sebab hujan ... kitaorang malah lebih suka gelak2 nyanyi2 ... hahaha ! xD ingat lagi masa MK ajar dia cakap "saya kira sampai lima semua ake depan" macam lembu dicucuk hidung kitaorang bergerak ... yang aku nak bagi salam nak tergelak dalm cuak cuak tu still reti nak gurau ! --'hahah .... walau macam mana kenangan pahit masih lagi tersisa jua namun itu semua harus dilupakan lah ! yang penting kami menangis bersama tertawa bersama .. semuanya bersama - sama :') Tahun depan mungkin dah tak rasa semua ini sebab ini semua tak senang nak dapat .. lagi pun berbeza kelas kan :') habis dah recap semua :* ! now lets say !

    Alhamdulilah masih lagi diberi kesempatan untuk hidup sepanjang 2012 , selamat tahun baru 2013 ... harap masih panjang umur dapat menjawab paper PMR tu ... . I'm at home now, menghabiskan sisa2 cuti yang ada...new year pun tak keluar .. bak kata mama "duduk rumah lebih selamat" hahahah .. lagi sehari nak sekolah dengan muka yang agak buruk ni :'( nak start sekolah muka rosak humm... hahahah ! Lets us have a new life on 2013 setiap tahun cakap nak berubah tapinyaaa ? hahahhah lek lah biasalh sekurang2nya ada wawasan dari yang blurr je .. hahah nak berubah tu elok .. dan perubahan itu elok ..banyak benda kita boleh buat pengalamankan ? macam tahun  ni awal2 dah suprise kelas A ... brr memang aku akan tension sebab apa ? sebab jujur lah kita tak lah sepandai dorang kan :') but remeber this  You need not see others doing better than you. You need to break your own records every day, because success is a fight between you and yourself and not with others.  so ? setiap kejayaan tu kita sorang bukan yang lain makanya kita kena lah usaha sendiri :') nak taknak kan .. nak 8A NAK ! tapi ? usaha mana :D so ya allah moga2 tahun ini lebih baik dari tahun sekian kiannya ..permudahkan lah segala urusan ku ... limpahkan lah rezeki kau jagalah kami atas pelindungan mu .. amin amin amin....

    Happy New Year ! ;)