//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Raya itu indah 2012 '
  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    Wet World With Garls !
    Assalamuailaikum ... i had so much feedback . ouh HELLO im and Artis . I twit " Going to Wet world Shah Alam . berduyun Replay . im sorry lah busy mandi . i RESERVE satu wet world tu you know meee :P contoh orang2 yang caring . ... eh my Fans

    @NabilaSufina OMG i wish ibe there . Take Care sista
    @NabilaSufina Have fun sister ! i love you .
    @NabilaSufina Wish dapat jumpa


    A big hug for my Fans lah :P

    *Maaf Maaf yang di atas itu adalah Iklan Semata2 ... ouh actually itss ANGAN ANGAN je .. ummm no wonder lah jewatwat aku naikss *


    Assalamuailaikum . Nabila baru je balik dari WetWorld at Shah Alam . Nabila pergi dengan Nur Aliah , Nur Erynnatasha ,  Syuhada  And lil cute sista Erin :) Okey benda ni dah Plan sebelum cuti lagi ! yang pergi hanya 5 out of 15 :) but we still go on ! walaupun 5 only kita orang punya seronak korang tak sangka yang kitaorang pergi berlima :P So wet world Fee RM 20 . bila masuk2 je ada abang Sigh ofcoz its from wet world workers ! dia panggil "adik2 come tangkap gambar" kita orang memang sengih2 pikiq 1 je .. alahai sampai 4 kot ! berposing lews ... ouh ada yang sedih .. masing2 tak bawak camera . no picture for us *SOB SOB okey now lets talk about mandi ! ouh yeah satu pun aku tak tinggal permainan . and GUESS what ? semua permainan termasuk permainan baru tu semua aku main ... bukan SEKALI tapi BERKALI2 . yang seronok memang tak ramai orang tu yang semua mainan aku main je .. ada yang sampai 4 ... 5 .. huhuhu ! Kita orang beli satu pelampung and Share with 5 of us ... u know ? the PRICES ... okey we will talk it later tau tunggu baca lagi ! masa kita orang main Balnce2 kan pelampung ada lah Abe from UTAGHAAA datang ... dorang Friendly gila ... hahaha ! so yeah ... dy ajak main tahan nafas ... haaa cek nak habaq ... kita ada Eryn dan Badak .. kitaorang hantar dorang .. abang tu cakap "kalau menang dapat ape ?" eryn pun reply "tak dapat ape . kita tengok siapa hebat perempuan ke lelaki " ofcoz perempuan !! heee Congratz gaiss bila menang dorang dok kata main tipu .. come on korang kalah buuu ! hahahha Seriously sumpah Have fun ... today 22/11/12 i wont forget this EVER ! yes EVER !I love you Aliah Eryn Badak and Budak Kecil . Eh before habis lets bagi TEPUKAN gemuruh kat Our Erin dia dapat 4A1B in UPSR . Grats Sista :) more Allah bless you more ! :)


    So lets Talk about WetWorld WEAKNESS ! :) seriously for me its not SUPPOSE that EXPENSIVE ! oh btw saya ulang "PADA PENDAPAT SAYA" :)
    Okey lah . u step in ! jom make an Culculation .


    Fee in - Rm 20
    Pelampung - Rm20 and deposit Rm20 total = Rm40 ! *the HELL ? Rm20 ? aku beli ke ape!
    Lockers - RM 5 ! the fuck ? *rm5?
    Foods - Normal Prices lah ? air milo termahal RM4
    Gambar - Rm 27 ? Eh SUNWAY pun rm 17 ? no no ini tak SEPATUT nya :)

    *pelampung dulu harga asal nya Rm10 deposit Rm 10 = rm 20 *
    *Lockers dulu Rm 1 now rm 5 *

    Actually ... memang lah wet world ni baru and maybe they should lah sebab nak untung ... but pikir lah ? memang ..... mengalah kan SUNWAY kot ! hahahah :) but for me its Totally Enjoy . and yeah Sorry Wet WOrld :. i dont Meant it . and i enjoy it so so Much :D


    Berakhir lah sudah PotPetPotPet . si Nabila Sufina Azhari .
    Selamat Bercuti ! :) Ada lagi .. akan aku sentiasa celoteh di Sini :)

    *nak gambar ? get it on Twitter @NabilaSufina . Thanks for Reading .