//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Raya raya !
  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    Raya itu indah 2012 '

    Hai Assalamuailaikum ! hihi welcome back dan hari ini 23 :) ! okeyy lamanya tak hapedate blog . haha kelihatan "berhabuk" hahah sorry blog :P okey okey before we start "MY" story . big claps to me *tepuk lah kuat2 sikit* umm ? why ? kenapa nak tepuk tangan ? makum lah retiss ni ahhaha k gurau actually exam dapat Straight A ! amazing ? yeah yeah ! *okey semua itu guraun semata-2 saya menipu maaf* hahha bukan lah bukan pasal tu :P hihi tapi ada lah jugak keinginan untuk Straight A heheh ... Okey okey ! be serious . hahah okey actually sebenarnya saya dah berjaya 4 month! dengan dia hehehe ! *big Claps* haaa banyak dugaan yang datang ! suka happy sad duka gaduh hahah kadang2 tiap tiap hari gaduh .. tapi without a day with you ejie i miss you :P *satt nak drama * hahahh ! walupun kami selalu putus baik putus baik putus baik dan seterus putus putus putus dan BAIK ! haaa ! maklum lah adat bercinta bro ! hahahah okey2 kejap2 *pandang kiri kanan* okey dia tak ada (ejie lah ejie) hahaa okey meh puji dia jap .. dia umm manja tak payah cakap tapi yang saya nak *BANGGA kan dia jap adalah ! dia sangat sabar fuhhh sabar beb ! kalau lu yang jadi dia agak2nya dah tak tahan dah kan ? hahah kenapa tak tahan tanya diaa .. =P dia sangat sabar diaa....eh agaknya tak payah cite lah karang kembang semangkuk eh bukan semangkuk malah bermangkuk2 tinggat nanti ahhaha . okey2 so lets start the real topic =P tadi semua tadi tu adalah iklan semata-mata maaf maaf  =P hahaha semua pun tahu yang Raya dah habis :( humm tamat lah sudah rezeki duit kita sebagai kanak2 eh remaja eh ?  hahah dah tak dapat duit free dah =P hahaha jom kongsi sat . hangpa semua duit raya banyak ? bak mai lah kongsi dengan cheq ! * loghat pulok dah ... chill chill gurau haha okey ! duit raya aku kan kan kan heee nak cerita jugak duit raa aku RM XXXX isi tempat kosong =D ehehe ! okey lah sebenarnya tak ada idea nak update tapi nak jugok update .. lagi panjang lebar pun korang bosang pulak dok ? so raya .. dah pergi .. mesti lah ada story morry idok ? cerita lah .. so nak type pun macam tak feel kan so apa kata kita terang melalui gambar ? confirm rasa hangat raya kan ? okey turun ah tengok jap jap !

    Let Start !



    The Boys ! Selamat Hari Raya ! 
    First day raya .. tak semua ada .. haha tapi ini je ! hahha merah sungguh budak tu :P
    Free style ! haha happy gilaa : *


    singgah tengok video nak ? baru feel ! okey lets go  Enjoy !











    Tidak Lupa juga Beraya dengan Kawan2!























    Tak tinggal jugak dengan dia =*

                                               

    Selamat Tinggal Shawal . insyaAllah kita bertemu tahun depan .. =)
    Sayang semua yang ada kat atas . sayang semua love love love <3 !

    AWESOME idak ? korang pulak ? share ah :*