//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Exam ! *pertengahan tahun
  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    Raya raya !
    Hai assalamuailaikum ;) hows going ? Raya okey tak semua ? Haha aku okey je tahun ni warna kelabu . Quite bored this raya tapi alhamdulilah saya masih menyambutnya dengan hati yang terbuka semua okey :* ❤ raya memang dekat hulu langat. Bersalam-salaman dengan sanak saudra dan keluarga . Tetamu datang dan datang dan datang . Haha best lah seronok . Malam main bunga api like always ye lah saya budak .. Tak mampu main mercun2 ni hahahaha . Raya kedua pulak raya belah arwah ayah . Ya allah jam dia nak dekt 5 jam okey itu baru pergi je . Balik pun 5 bayang kan 10 jam penat duduk hahahah ! Okeyy xpe xpe . Haha so memang best ! ;) dan raya ke tiga baru lah beraya ke rumah makcu dan semuanya haha sangat seronok sebab kami ramai ngehehe

    Labels: