//BellaAzhari


Biodata Si Owner ♡


Quotes ♡

BONJOUR!!
Hey ! Owner here


Welcome to my blog !. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or you may Leave . sorry , im not FRIENDLY

Status : Offline ~ Nabilasufinaa@gmail.com ~

Past is Past
Kenangan ^^v


BLOG ARCHIVE;

  • Its Bekam ! :3

  • Twitter!



    Exam ! *pertengahan tahun
    Asslamuailaikum . Hai .. *Menguap* *lambai tangan * okey mata mengantuk gila tahap Max ! huh disebab kan exam aku tak jadi nak tidur balik after sahur ..dan sepatutnya kau study semalam ..tapi sebab ada masalah semalam semua aku tak concentrate ... otak sudah melayang manaa ntah ...phew phew .. tengok aku ni .. nak exam tapi stil hapedate blog T_T .  So hari ini 1 August . Hey there August Nice To know You *lambai*  terasa cepat nye masa berlalu ..tup tup dah nak exam pertengahan tahu ...next year PMR sudah :O

    *Balik ke topic asal*

    Masa : 8.22 a.m
    Tempat : Dalam Bilik ..


    mata dah berat ni .. cepat2 cari science .. yang aku tahu hari ni mmg exam science yang lain dah tak kesah dah ! sebab aku nak score A ! tu je haha ... bila cari sain *tepuk dahi* "hadeeiii nabila ! kau tertinggal nota dekat bawah meja ! " *cakap dengan diri sendiri .. Ya allah menyesal pulak letak kat bawah meja ..how could i tinggal buku tu , alamak2 pikir pikir ! sekali aku teringat cikgu cakap bab 5 je masuk .. legaa ! cepat2 bukak lapttop cari kat google Bab 5 WATER AND SOLUTION ... scroll scroll .. eh bosan .. sebab kurang paham ..cari versi bahasa melayu pun tak adaa :'< so cuba paham kan jugak walau pun dah paham :3 bace bace ! fuhhh doa doa ! Alhamdulilah MASUK dalam otak :) hehe senang jugak .. sebab cara penerengan dekat internet serious senang gileee .. kalau cikgu terang kan hehe kurang paham lah ... *maaf cikgu Hbo aka haslinda binti omar * bukan tak paham .. tapi ciktu tu selalu bandingkan kai dengan kelas lain .. apkan daya kami tak sebijak mereka :')  So aku dapat nota ringkas dan super duper senang untuk difaham adalah disini Cuba Tekan ! (jangan risau new tab punya )


    So good luck for me .. Good luck for the other examination . do our best .. kalau tak berjaya yang ni .. kita belajar sungguh2 time akhir tahun k ? hahaha ini lah apa aku cakap masa exam awal tahun "tak pe kita buat yang elok2 time pertengahan tahun nanti " ahahah same je --' kemajuan nye tak ada pun ! haihh nabila nabila apa nak jadi ni ? :3


    Okey nak study balik ! nak REFRESHING otak agar blink2 ketika jawab exam nanti .

    Assalamuailaikum . bubye !